14 Nisan 2007

Mutfakta

Geçen gün küçük hanım iş üstündeyken basılıp flaşlar patlamaya başlayınca şaşırdı kaldı. İlginin üzerinde toplandığına sevinsin mi yoksa daha henüz tertemiz bulaşıkları karıştıramadığına mı yansın bilemedi. Üstelik biri annesi olmak üzere iki kadın farklı açılardan gülerek durmadan resmini çekiyorlardı. Sonunda o da bir çok ünlünün basın! karşısında yaptığı gibi çareyi sıkılarak gitmekte buldu. Ama heyhat, sonuçta bu eylem için bile onlardan yardım istemek zorunda kaldı. Yılmadı, özgürce karıştırdığı anlarda gelecekti biliyordu.

16 yorum:

AsYa dedi ki...

Mrb Nükhet,
Çok tatlı kızların var maşallah..Doğum hikayeni çok beğenerek okudum.sevgi dolu bir annesin çok belli.sonra mutlaka takılırım ben size şimdilik bi mrb demek istedim..
Bu arada yemek tarifi aradığımda seni de ziyaret etmek güzel olucak..Çok hoş şeyler gördüm diğer blogunuzda..

Alphecca dedi ki...

Defne' yi görünce minik bir kız çocuğu için kolları sıvamak geldi içimden Nukhet :)

Büyüyünce bulaşık makinasının yanına yaklaşmayacağına eminim bu arada :))))))

Nihan dedi ki...

Musade edersen Nukhet (kızıma da sık sık yaptıgım gibi) ben o bacakları bir güzel mıncıklayıp ısırmak istiyorum. Ve ben de "çocuk gibi"ye katılıyorum, eminim büyüyünce mümkün olduğunca uzak durmak isteyecek bulaşık makinasından...

ipek dedi ki...

"Yıldız olunmaz, yıldız doğulur!" sözü burada esas anlamını buluyor işte..
Yerim o flaşlar altındaki kuzuyu bennn..

anne dedi ki...

offf buralara da yaz gelse de biz de şöyle kolu bacağı cıbıl cıbıl görüp sevsek..şekerlikleriyle tüm yaramazlıkları unutturuyorlar değil mi?ama benim çok uslu(!)kızım bu fotoğrafı görüp"yaramaz şey,tapaa(kapağa) çıkmış, ayıp bişey demi anne" demez mi:)

Defne dedi ki...

Hani şu ortadaki, kendiliğinden kalkmaya çalıştığı fotoğraf var ya, bayıldım ona ben. Defne'ler hep böyle tatlı oluyorlar işte :P he he...Ah, yanında olsam da kucaklasaydım onu, ne mutlu olurdum Nükhetciğim. Maşallah! kuzucuğuma.

anne dedi ki...

Arşivde bununla ilgili birşey var mıydı bilmiyorum ama hazır soruma uygun bir anne bulmuşken izninle sormak isterim.Bugünlerde kafama takılan bir şey bu ya ikinci bir melek gelince anne ne hisseder ki?hele sizinki gibi aynı cinsiyet.Yani benim için kainatın merkezi o ya, ondan güzel birşey olamaz ya, herşey önce ona ayarlı ya...ne bileyim nasıl ikileniyor bu?ya da ona haksızlık yapıyor gibi hissetmez miyim kardeşle ilgilenirken ki bizimki de merkez olamazsa- hele benim için- çıldıranlardan.gazete okusam gelir yavru kedi gibi üstüne yatar.NASIL BİRŞEY BU YA? birazcık anlatsana:)

LaMa dedi ki...

Yavrum sen zaten temiz, misssler gibisin, ne erke var bulasik makinesinde yikanmaya tekrar:)
Tu tutu masallah,cook cici coook!

hayal dedi ki...

merhaba
soyle bir ugradim da
masallah demeden gecemedim
Allah anali babali buyutsun insallah (bi de ablali :))

Adsız dedi ki...

Merhaba, sayfanizla yeni tanistim ve minik kizlarin gercekten cok sirin ve tatlilar. Allah nazarlardan saklasin. Aksam Menüsü sayfasini takip ediyordum bunu da siz hazirliyormussunuz, ellerinize saglik. Benim de nerdeyse 8 yasinda olan bir kizim var, yazin bir oglumuz olacakti ama maalesef onu hamileligimin 18. haftasinda kaybettim. Su an bile sizin hamilelik, dogumla ilgili yazdiklarinizi okuyunca agliyorum. Bu icimdeki yanan aci hic gecmeyecek gibi ama neyse bunlarla kimsenin canini sikmak istemem bu yüzden simdilik hoscakal. Selamlar ve sevgiler

*Ra dedi ki...

Ama Defne çok şekeerr. Ah güzel bıdık. Öpüyorum sizleri. Bir yerlere nazar boncuğu iliştirseydin Nükhetciğim
Sevgiler.

pecete dedi ki...

Nazarlardan saklasın. Çok bcıcırıksın sen!!! Bebi seni ekranda görünce annesi ile beraber çığlık attı. Öptük biz seni..

Adsız dedi ki...

Sevgili Nükhet,
Fotoğraflar beni nesıl mutlu etti anlatamam.Bütün yeğenlerim aynen senin kızın gibi bulaşık makinasının kapağında yakalandıkları için bu manzara bana hiç yabancı gelmedi.Allah nazarlardan korusun bu güzel bebeği.BAYILDIM!
www.beyhan.ile.biz

emre dedi ki...

Allah(cc) nazarlardan korusun bu güzelliği.benim kızım geldi hemen gözümün önüne

tintinbebek dedi ki...

masallah demeden gecemedim bende
Allah cc anali babali buyutsun insallah, mutluluğunuz daim olsun

tintinbebek dedi ki...

masumuyetin görüntüleri bu resimler, bir bebek gördüm mü sevmeden bırakamıyorum, bayılıyorum küçük dünyalarına