14 Kasım 2006

MERHABA

Küçük Kuzu Defne'ye


Küçük kuzum Defne hayat serüvenine başlayalı nerdeyse 8 ay oldu. Onunla ilgili yaşadığım hiç bir şeyi unutmak istemiyorum. Bu sayfanın benim için her şeyi o zamanki heyecanıyla koruyacağına inanıyorum. Zaman akıp gittikçe anılar silikleşse de burada yazılanlar senin onları okuyabileceğin ilerki bir tarihe kadar burada olacaklar. Sen hatırlayamayacak kadar küçük olduğun anları belki yeniden yaşayacak, ben artık kocaman bir genç kız olan miniğimle yaşadıklarımı o günün taze duygularıyla yeniden hatırlayacağım.


Yaşamda karşılaşacağın tüm güçlükleri aşacak gücü içinde bul anneciğim, gülen yüzün hiç bir zaman solmasın. Sevgiyle ve sağlıkla.


Nükhet

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, blogunuza ilk defa geliyorum, kızınız çok tatlı maaşallah, sağlıklı günler diliyorum, blogunuzun başlığı çok şirin. Sevgiler:)

www.blogcu.com/pembeli

M.İ.N.İ dedi ki...

bloğunuzu tesadüf eseri buldum ezginin internet sitesi sık sık tıkladıklarım arasındaydı faydalı bilgilerden ve mama tariflerinden çok yararlanmışımdır.demek kardeşi olmuş ezgiciğin çok sevindim.allah ikisinede sağlıklı bir ömür nasip etsin inş.