21 Aralık 2006

İlk Saç Kesimi

Bu gün bizim için bir ilk yaşandığından önemli bir gündü. Eeee ne de olsa yıllar boyunca hiç bitmeyecek bir eylemin ilk seferini yaşadık. Saçlarımızı kestirdik.



Defnoşçum senin o kadar çok saçın var dı ki doğduğun zaman, üstelikte geçtiğimiz 9.5 ay boyunca da hemen hiç saçın da dökülmedi. Hal böyle olunca daha bu yaşında (pardon ayında) upuzun saçların oldu. Benim uzun saçlarından bir şikayetim yok canım bilakis çok severim ama şu önündeki saçlar gözünün içine o kadar çok giriyor ki bir de toplatmayı da sevmiyorsun (saçını taramak ve toka takmak kabus gibi birşey neredeyse) üstüne de baban bır bır ediyor saçlarını kestirmem için; yani başka çarem kalmadı. Bu gün gidittik ve bu işi güzelce hallettik.

Korktuğum kadar ağlamadıysa da uslu uslu oturmadı elbette küçük hanım. Daha rahat etmesi (etmemiz) için sadece önündeki saçları kestirip kahkül yaptırdık.Bence sonuç çok başarılı ve de Defne çok sevimli oldu. Sanırım bundan sonra daha rahat edeceğiz saçkonusunda.

Aaaa bu arada Defne iyileşti iyice. Yemek düzenimiz eskiye döndü, keyfi yerine geldi, biz de aile bir oh çektik. Dün doktordan da aradılar; şüphelendikleri salmonella virüsünü de bulamamışlar gayta tahlilinde. Bu demektir ki tüm bu yaşadıklarımız bir faili meçhul vakası. Bize geçmiş oldu umarım bu yazıyı okuyan ,hasta olan herkese ve onların hasta olan çocuklarına da geçmiş olur bir an önce. Sevgiyle.

3 yorum:

Elif Çetiner dedi ki...

Canımmm benimm ..Teyzoş şimdi seni yemez miii. Bu ne sevimlilik böyle :)))Yeni imajına bayıldım. Ama Defnoşum sizde bu baba olduğu sürece daha çoookk sık saç kestirirsiniz be güzelim. Sevmiyo adam iştee yaa adam gibi toplayacaksın yada kestireceksin . Annenden bilirim . Öpüyorum hepinizii

Tulosh dedi ki...

Amanda saçlar gitmiş :) çokda güzel olmuş. Maşallah çok şeker bir çocuk ya. Nazar değmesin inşallah.

ipek dedi ki...

Zaten lokumdu, çifte kavrulmuş olmuş.. Tam yemelik tam. Nazara falan pek inanamam ama içimden "nazar değmesin" demek geldi.
Sevgiler
İpek