07 Haziran 2007

Havuz Sezonunu Çoktan Açtıkk

Zaman öylesine büyük bir hızla akıyor ki arkasından yetişmek gerçekten mümkün olmuyor.
Günlük koşuşturmacalar içinde bir bakıyorum benim bebeklerim büyümüş, saçları uzamış, boyları farklılaşmış, gelişmişler serpilmişler. Sonra o zamanı durduruvermek geliyor içimden bu hızla akar giderse onların evden uçacağı, benden bağımsız olacakları zaman hemen geliverecekmiş gibi geliyor.


Ama ben onları daha çok çok uzun zaman yanıbaşımda, dizimin dibinde, yattığım odanın yanında, sabah uyandığımda bazen yanıbaşımda, mutfakta yemek yaparken ayaklarımın dibinde, kolumun hemen altında istiyorum. Şöyle sıka sıka, koklaya koklaya sarılayım, onu yeniden içime alayım istiyorum. Zaman dur biraz yavaşla, yetişemiyorum ne senin hızına ne de kızların büyüme hızına.Acele etme ne olur, bekle bugünlere daha doyamadan doyamayacağım başka günler taşıyacaksın bana.




Nerden takıldım zaman meselesine derseniz neredeyse 2 ay olacakmış Defnoş'un son resimlerini buraya koyalı. Halbuki biz bu bulaşık makinesi resimlerinde sonra ne çok zamanlar geöirdik ne çok resimler çektik.

Mesela aslında biz daha o zaman açtık havuz sezonunu ama bir fırsat bulup resimleri koyamamış çok meşgul anne. Şu an iki arada bir derede bir kaç havuz sefasından kare ulaştırayım sizlere. Bunları koyayım ki sıra diğerlerine gelsin siz de görün benim güzel kızlarım nasıl büyümüş diye.

Tombiş küçük kızımın löp löp etlerine bakıncada maşallah demeyi sakın unutmayın.

Ege Dubaiden gideli çok oldu ama Ezgi ile o güzel arkadaşlıkları bu güzel karelerde saklı saklı sonsuza dek.
Sadece karelerde kalmayacak elbet hep sürecek. Bekle Ege Ezgi geliyor çok yakında seninle oynamaya.

Defnoşta peşinden koşacak oyundan bir rol kapabilmek için, dostluğunuzun güzel etkisine girebilmek için.

5 yorum:

Yelda Özyurt dedi ki...

Allah nazarlardan saklasin, bloguma ugrayip da yorum birakmasaydiniz sizi bulamayacakim. Cunku sizi yillaaaaar once anne gruplarindan birinde bulmustum. Ezgidora'nin sitesini kaydetmistim. Bilgisayarima format atilinca kaybettim sizi. Blogunuza girince ve Ezgidoranin resmini gorunce tanidim. Ne kadar da buyumus, genc kiz olmus. Bu arada bir de abla olmus:)
Ona da masallah. Cok fazla kilolu olmasa da cok tombis gozukuyor, Allah nazarlardan korusun. Cok tatli, yerim onu ben, yerim...

Adsız dedi ki...

Maasallah cok tatlı kızlarınız var ben eda ama cok gec yazıyosunuz cok bekletıyorsunuz guzellerın resımlerını

Özlem dedi ki...

Sevgili Nükhet, kızlarınıza bayıldım. Allah bağışlasın. İkisi de çok şeker. Görüşmek üzere sevgiler.

pervin dedi ki...

nükhet hanım kızlarınızı allah bağışlasın allah nazardan korusun anladıgım kadarıyla zamanı durdurmak istiyorsunuz ama olmuyor ,büyüyüp elbette okumak için uzaklara gidiyorlar ama o an zor gelsede sonra çok tatlı anı olarak aklınıza geliyor ,benimde çocuklarım uzaklarda okudular tam kavuştuk derken şimdi oğlum auğustosda asker olucak şimdiden sıkılmaya başladım ama elden birşey gelmiyor sizinkilerin en güzel çağları tabi bunun tadını çıkarın ama en önemlisi çcuklarımızın sağlığı ve mutlu olmaları,biz anneler herşeye alışırız .sevgiyle kalın http://www.tahtakasik.blogspot.com/

Esra dedi ki...

Benim de kizimin adi Defne ve senin kizina cok benzettim. :-) Allah bagislasin, cok tatli ikisi de...